Nieuw reservatiesysteem

Sinds dit toneeljaar maken wij gebruik van een nieuw reservatiesysteem. De tickets zijn voortaan digitaal en niet langer in papier. Zorg dus zeker dat je bij het reserveren een email adres opgeeft waar wij je tickets naartoe kunnen sturen.

Hoe reserveer ik tickets?

  1. Reserveer je tickets via https://reservatie.baldertejater.be. Eventueel kan er ook telefonisch besteld worden via het nummer 0470/51 05 36 (tussen 9 en 19u).
  2. Kies de voorstelling naar keuze en geef het juiste aantal tickets door.
  3. Vul je gegevens in en geef eventuele extra opmerkingen door.
  4. Betaal bij voorkeur meteen via bancontact. In dat geval ontvang je je tickets meteen in je mailbox.
    Je kan ook via overschrijving betalen. In dat geval ontvang je jouw tickets na ontvangst van betaling in je mailbox.
  5. Zorg dat je tickets beschikbaar zijn op je smartphone. Elk ticket bevat een unieke QR code. Toon deze op jouw smartphone aan de inkom zodat we deze kunnen scannen. Je hoeft de tickets niet af te printen, maar je kan het doen als je dat fijner vindt.
  6. Na het scannen van jouw ticket verneem je het exacte tafel- en stoelnummer van waarop jij onze voorstelling kan volgen.

Grotere groepen

Bestel je tickets voor een grotere groep maar zal je niet allemaal tesamen toekomen? Zorg dan dat iedereen zijn of haar ticket heeft en kan tonen aan de inkom. Na ontvangst van jouw tickets kan je elk ticket afzonderlijk doorsturen naar de personen in kwestie.

Vragen?

Heb je vragen tijdens je bestelling? Dan kan je een mailtje sturen naar reservatie@baldertejater.be