Annulering voorstellingen

Beste toeschouwers,

Normaal gezien waren wij het komende weekend gestart met de voorstellingen van ons toneelstuk “Maak plaats mevrouw”. De spelers waren er klaar voor, het decor stond te blinken en de reservaties waren rond.

Maar het Corona-virus heeft hier helaas anders over beslist.

Daardoor heeft het lokaal bestuur van Berlaar heeft, samen met gemeente Nijlen en de politiezone, besloten alle evenementen en activiteiten op het grondgebied van Berlaar te annuleren, te verbieden om op die manier de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Het besluit komt er na overleg met de gouverneur en de intergemeentelijke veiligheidscel Berlaar-Nijlen en houdt in dat alle sociale activiteiten en publieke evenementen tot en met 31 maart verboden worden. De burgemeesters namen dit besluit op basis van de informatie die ze gekregen hebben van medici tijdens een overleg met de gouverneur. Zij zijn bevreesd dat ons gezondheidssysteem een verdere aangroei van besmettingen niet gaat aankunnen, waardoor noodzakelijke medische ingrepen mogelijk niet kunnen doorgaan. De belangrijkste maatregel om dit tegen te gaan, is voldoende afstand houden en contact tussen grote groepen over verschillende generaties heen te vermijden.

Concreet voor onze toneelvereniging betekent dit dat wij alle 7 de voorstellingen van “Maak plaats mevrouw” dienen te annuleren. Met spijt in ons grote toneelhart maar ook met evenveel burgerzin die wij met onze vereniging hierin willen tonen.

De komende dagen gaan wij al onze toeschouwers die een plaats gereserveerd hadden voor één van deze 7 voorstellingen, contacteren via het aanspreekpunt waarmee de reservatie gebeurd was. Daarin zullen ook afspraken gemaakt worden voor het terug betalen van de tickets.

Wij gaan jullie hiervoor eerstdaags zelf contacteren. Het heeft dan ook geen zin om te bellen naar het reservatienummer van Baldertejater.

Tenslotte willen we jullie nog bedanken voor de reservaties die jullie ook dit jaar weer massaal gedaan hadden. We hopen jullie volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen op één van onze voorstellingen!

De spelers en medewerkers van Baldertejater